Spring naar inhoud

About

historicus van opleiding (1991, VUB); gewoon hoogleraar sociologie en arbeidseconomie (Universiteit Evry-Parisud); syndicaal vormingswerker; voormalig lid sp.a en politiek actief bij ROOD! (www.roodlinks.be)

2 reacties leave one →
  1. 7 augustus 2014 21:11

    Dag Stephen,

    Ja sorry dat ik niet gezien had dat je wou chatten op FB, chat staat uitgeschakeld. Ik heb in het verleden geëxperimenteerd met FB en dat liep telkens fallikant af, o.a. omdat mensen van het ene naar het andere niveau sprongen, van privé naar publiek, dan je beginnen lastig vallen in je FB-mailbox, je persoonlijke mailbox… De inventiviteit van sommigen kent geen grenzen.

    Nu ja, ik wil je ook graag F2F ontmoeten. Mijn buffer-email is danielverhoeven@deds.nl. Die valt onder de nederlandse privacy-wetgeving, daar kunnen ze misbruik van maken, maar daar zullen ze gauw spijt van krjgen.

    Ik zal je mijn gsm nummer dan geven via e-mail. Zelf heb ik voorlopig niet veel uitstapjes voorzien. Eens naar Oostende binnenkort enzo, niet ver. Ik blijf binnen dezelfde GSM-zone. Dus ja al je in België bent kun jij mij bellen en kan ik u bellen.

    Vriendelijke Groeten,
    Daniël Verhoeven aka daniv

    • 11 augustus 2014 16:30

      Ok, het zal voor begin september zijn, ik vertrek volgende week voor 10 dagen naar la France/ Hartelijk

Plaats een reactie